Дорогу молодим: безпека руху і якість доріг

Якщо Вам є що сказати на тему якості наших автошляхів. Якщо Ви маєте питання щодо антикорупційної політики в системі видачі прав молодим водіям. Якщо Ви думаєте, що хороші дороги — це запорука безпечного дорожнього руху. Якщо Ви думаєте, що професійні і відповідальні водії врятують життя багатьох людей. Якщо у Вас є питання щодо коштів, отриманих в результаті штрафування водіїв: куди вони потім йдуть. То Ви можете висловити усі свої зауваження, питання, розповісти життєві історії на прямому ефірі передачі «ТОЛОКА», який відбудеться вже цієї п'ятниці о 18:15 на телеканалі «Бук» («Буковина», який можна подивитися і в Інтернеті тільки в режимі он-лайн: www.bukodtrk.gov.ua).
 
Для того, щоб поговорити привселюдно з фахівцями, які займаються цими чи іншими питаннями, Ви можете прийти до нашої студії за адресою:
м. Чернівці, вул. Братів Руснаків, 3 о 17:30 4 березня (п'ятниця)
ГОВОРИТИМЕМО ПРО ЯКІСТЬ ДОРІГ І ЖИТТЯ НА ДОРОГАХ

 
до студії запрошуються всі охочі, не залежно від віку, статі, освіти чи будь-яких інших відмінностей.
На прямому ефірі погодилися бути представники ДАІ у Чернівецькій області, начальник Служби автомобільних доріг у Чернівецькій області,  представник Дочірнього підприємства «Облавтодор»,  Спілка автомобілістів області, представники автошкіл та транспортники, а також начальник відділу з питань туризму Чернівецької ОДА, викладачі ЧНУ ім. Федьковича та інші.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте