Якщо раптом хтось побачив зміни на ТБ

Того літа відвідав Петербург та Москву. Якось з однією жінкою говорили про ведучих і мас-медіа в Росії. Вона обурювалася тому, що ведучі на каналах часто змінюються, а чому так стається — ніхто нікому не пояснює.
От і я пішов з телеканалу «Бук» та «Буковина» рівно посередині березня. Зараз подумав, що варто було б підтвердити інформацію про свій перехід на інший канал.
Рішення було моїм виваженим і спокійним. Конфліктів на «Буковині», на щастя, ні з ким не мав. Дуже поважаю своїх старих і нових колег! Дуже хочу подякувати за всі наші пережиті роки праці на державній телерадіокомпанії всім, хто зі мною працював. Мені приємно було познайомитися з усіма вами і навчитися у вас чогось цінного! Я думаю, що справжня дружба не зникає ніколи і ми все одно будемо спілкуватися, але вже за інших обставин! ;-)
 
 
Перейшов я на телеканал «ТВА» — нове телебачення старого міста!
 

Щодо нової для мене команди, то на сьогоднішній день дуже втішений тим, що люди там працюють чудові! Усі відносини в колективі гарні й побудовані на взаємоповазі й розумінні. Дуже дякую вам, що прийняли мене до себе в колектив і дуже приємно з вами мати справу! :-)
 
Отже, ті передачі на «Буковині», які колись вели ми з Мариною Скінтей, зараз ведуть Марина Скінтей та Володимир Звенигородський. А на «ТВА» скоро чекайте хороший і якісний проект, назву і напрямок якого поки що триматиму в таємниці! ;-)
 
 
 
 
 

5 коментарів

Михайло Шморгун
Бажаю успіхів Володі Звенигородському на «голубих екранах».
Знаю його по спільній роботі, це талановита і порядна людина з якою можна мати справу!
Галина Єреміца
Вітаю екс-колегу Вову Звенигородського — це дійсно талановита і чесна людина. ЧОДТРК давно потребувала молодих і в той же час досвідчених людей. Успіхів!!!
Віталій Голопапа
Правильно зробив що перейшов)
Сашко Горський
Хахаха))) Написав про свій перехід, а всі коменти про Володимирів прихід)))) Хахаха)))
Галина Єреміца
Вибач, я знала про те, що ти прейшов на ТВА одразу. Я впевнена, що ти правильно зробив і бажаю тобі великих успіхів. Я в тебе вірю!!!
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте